FOOD STYLING

Friss, helyi alapanyagokkal és ehető hozzávalókkal dolgozom. Célom az ételek prezentációja a maguk természetességében - új megvilágításban. Igyekszem szakítani a 80-as évek hajpsray hagyomágyaival és a szoborszerű beállításokkal. Helyette a hozzávalókhoz leginkább illeszkedő, kompozíciót és a stílust keresem, ami hosszútávon építi a márkaimázst és a meglévő arculattal szerves egységet alkot. 

* RECEPTÍRÁS & MENÜTERVEZÉS

* VIZUÁLIS KONCEPCIÓALKOTÁS

* FOOD STYLING

* KÖNYVILLUSZTRÁCIÓ

FRUTÁCIÓ

PROJEKTEK

A "Frutáció" projekt keretében helyet kapnak azok az ételfantáziák, amik eszenciája a fényekkel való játék, az alapanyagok tökéletlen szépsége és a kiegészítők és az ételek párbeszéde. Alkotótársam Hőrich Richard, fotós. 

ELFOGYASZTÁS

Nagy-Peti Lili fotóssal közös elmélkedésünk a fogyasztói társadalom által ránk ruházott szerepektől. A sorozatot olyan témák inspirálták, mint a tudatos vásárlás, a mértékletesség, vagy a mikroműanyag jelenléte az ivóvízben. 

ENSO BUDAPEST

Az Enso Budapest social fotóinak elkészítése során a wabi-sabi elv érvényesült, amely a tökéletes tökéletlenség köré rendeződik. A tárgyak kuszasága, és a japán fúziós konyha zabolázatlansága adta a képek alaphangulatát. 

HERZ & PICK

A Herz és a Pick márkák arculat szerinti ráncfelvarrása megkövetelte a brandbook szigorú, mégis nagyon kreatív értelmezését. A geometriai elemek és a fűszernövények használata ideiglenesen új megviláígtásba helyezte a jól ismert termékeket. 

PR09RE55