LAKBERENDEZÉS

* LAKBERENDEZÉS

 

Munkám során többnyire másodkézből való, vintage bútorokkal és kiegészítőkkel dolgozom, amelyeket egyedi és új darabokkal kombinálok. Hiszek az eklektikában és abban, hogy minden tárgynak lelke van. A célom, hogy az általam berendezett otthonokban helyet kapó csodás, felújított tárgyak életciklusát meghosszabbítsam, hiszen a jó design kortalan, de mindig praktikus és a megrendelő igényihez szabott. 

* INGATLAN STAGING

Az ingatlan staging szolgáltatásom kerein belül a város legjobb üzeleteiből és saját készletből rendezek be fejlesztés alatt álló, vagy már felújított ingatlanokat, hogy azok maximálisan elnyerjék a jövendőbeli vásárlók és bérlők tetszését. A berendezésen kívül biztosítok lakásdekorációs eszközöket, növényeket és dekor kiegészítőket is. A szolgáltatás teljeskörű, így a tervezés, szállítás, és fotózás is a részét képezheti.

* DEKORÁCIÓ

Lakások, éttermek és üzlethelyiségek dekorációjának tervezése és kivitelezése, egyedi tárgyakkal, és vintage kiegészítőkkel. 

* RESTAURÁLÁSI TANÁCSADÁS

Használt, antik és vintage bútorok teljeskörű, korhű, vagy kreatív felújítása. Raktárkészletek amortizációból eredő felújítása kiváló restaurátorok közreműködésével.