top of page

lakberebdezés

LAKBERENDEZÉS

 

Munkám során többnyire másodkézből való, vintage bútorokkal és kiegészítőkkel dolgozom, amelyeket egyedi és új darabokkal kombinálok. Hiszek az eklektikában és abban, hogy minden tárgynak lelke van. A célom, hogy az általam berendezett otthonokban helyet kapó csodás, felújított tárgyak életciklusát meghosszabbítsam, hiszen a jó design kortalan, de mindig praktikus és a megrendelő igényihez szabott. 

INGATLAN STAGING

Az ingatlan staging szolgáltatásom kerein belül a város legjobb üzeleteiből és saját készletből rendezek be fejlesztés alatt álló, vagy már felújított ingatlanokat, hogy azok maximálisan elnyerjék a jövendőbeli vásárlók és bérlők tetszését. A berendezésen kívül biztosítok lakásdekorációs eszközöket, növényeket és dekor kiegészítőket is. A szolgáltatás teljeskörű, így a tervezés, szállítás, és fotózás is a részét képezheti.

DEKORÁCIÓ

Lakások, éttermek és üzlethelyiségek dekorációjának tervezése és kivitelezése, egyedi tárgyakkal, és vintage kiegészítőkkel. 

RESTAURÁLÁSI TANÁCSADÁS

Használt, antik és vintage bútorok teljeskörű, korhű, vagy kreatív felújítása. Raktárkészletek amortizációból eredő felújítása kiváló restaurátorok közreműködésével.  

BUDAPEST, XIII. 
220804 VIL1 014.jpg

Izgalmas kihívásnak bizonyult a Radnóti Miklós utcai lakás koncepciójának megtervezése és lakberendezési feladatainak ellátása. A tulajdonos kiterjedt műgyűjteménye és maximalizmusa mind olyan hálás körülménynek bizonyultak amik nem csak folyamatos inspiráció forrásai voltak, de érdekes beszélgetések kiindulópontjai is. A mid-century modent stílus az a közös nyelv, amit a kezdetektől beszéltünk. Tudtam, hogy ebben a térben minden darab jelentőséggel bír és csak jó okkal kerülhet be a lakásba. Fontos volt szellős érzet megtartása és légies bútorválasztás, ami a munkám során mindig kiemelt fontossággal bír. A műalkotások csak a berendezés folyamatában, és a fő bútorok kiválasztása után kerültek végső helyükre, így a színtónusoknak minden szoba műtárgy gyűjteményéhez tudnia kellett igazodni. A kiegészítőkben már kiváló lehetőség kínálkozott a színek összehangolására és egy olyan harmónikus, de eklektikus jegyekkel bíró otthon született, ahova én is bármikor beköltöznék. Érdekesség még, hogy a több magyar tervező munkái is helyet kaptak, úgy mint a ReBirth Furniture által készített tömörfa ágy, vagy a VUUV Works color block Lloyd éjjeliszekrénye, amit mi az előszobában lerakóasztalként használtunk. A konyha csavart, geometrikus lámpái pedig a Lampalu és Nagy Attila kezei közül kerültek ki.  

BUDAPEST, XIII. 
thurzo_utca-.jpg

Egy nagyon személyes projekt keretében a teljes lakásfelújítást felügyelve, az alapokig bontva alakítottam ki a jelenlegi teret. A konyhából hálószoba, a hallból egy hatalmas, világos konyha lett, amely egy szigetet teremt az étkező és a nappali között. A lakás egészén végighaladva a vörösréz részletek a hangsúlyosak, amelyek visszaköszönnek a látható csöveken, a szerelványekben és a nyílászárókon is. Az eklektikus kiegézítőknek a lakás klasszikus, fehér alapja szép hátteret biztosít. A főszerepet a hatamas ablakok miatt a kert és az utca zöldje kapja, amely a lakás minden helyiségéből látható. A természetes anyagok, a fa, a vászon és a lenvászon részleteiben tovább puhítja a mid-century modern enteriőrt. A számos, egyedileg tervezett beépített bútor elnyeli a hétköznapok káoszát és teret enged a nyugalomnak, feltöltődésnek. 

BUDAPEST, II. 

Az egyik korai megbízásom egy pasaréti lakás berendezésének újragondolása volt, amely még az előző generációk tárgyaival, de már az új lakó egyéni ízlésjegyeivel is rendelkezett. A cél az volt, hogy a legfontosabb hagyatéki darabok megtartásával egy színes, modern, praktikus otthon születhessen. A színeket erősíti a minen helységben jelenlévő természetes fény és a gyakran komplementer árnyalatok használata. A tulajdonos zenei ízlése, gardróbja és humora adta az inspiráció nagy részét, így ebből bontakozott ki a végső koncepció, amely a klasszikus elemekre építve, azokkal kontasztot alkotva használja a modernizmus és eklektika jegyeit. Fontos szempont volt az újrafelhasználás, a költésgek racionalizálása és az életvitelhez igazodó lakrészek kialakítása, ami új, gyakran kettős funkciót adott a helyiségeknek. A hálószobában dolgozósarok, a konyhában reggelizőasztal kapott helyet és a tárolóból gardrób lett. 

bottom of page