top of page
Patina - Retro, vintage webshop

A HELYZETI ELŐNYÖD

24 óra

Who Are We

EGY HÍRLEVÉL IDŐUTAZÓKNAK

A Patinában szeretnénk kedvezni azoknak a törzsvásárlóknak, és szakmabelieknek, akik bármilyen okból szemmel tartják a tevékenységünket és hónapról-hónpara visszatérnek hozzánk! Mivel az árképzésünk nem teszi lehetővé a

30-50%-os akciókat, de mindenképpen fontos nekünk, hogy honoráljuk vásárlóink bizalmát, így kitaláltuk hogy adunk 24 óra előnyt a saját vásárlói közösségünk tagjainak és az esetleges leértékeléseket is számukra tartogatjuk. ​

Az árukészlet hétről hétre változik, de a webshopra logisztikai okokból csak maximum havonta egyszer töltjük fel az új tárgyakat, így képződik egy kis tér, ahol kedvezhetünk azoknak akik szeretnének mindenki más előtt informálódni a készlet változásairól.

 

A webshop feltöltés előtt 24 órával e-mailben megkapod mindazt ami a következő napon a nagy publikum számára is láthatóvá válik! E-mellett az online private sale eseményekre is meghívunk, ahol eddig több különleges tárgy is gazdát cserélt már! 

Ha lakberendező vagy, és szeretnél egy tömör előzetes a várható tárgyakból, vagy egyszerűen biztosra akarsz menni, hogy a facebook algoritmus nem választ el minket egymástól, akkor iratkozz fel, és garantáltan csak a legfontosabb hírekről tájékoztatunk. Lakberendezői kedvezményprogramunkról kérlek érdeklődj e-mailtben!  

iratkozz fel

hogy elsőként értesülj az újdonságainkról!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page